Ветровит ден, Beginner

  • Марка: DISNEY ENGLISH

Двуезично помагало за цветовете – учи английски и се забавлявай

Към родителите:

Детството е вълшебно време на открития. Децата толкова бързо попиват знания, че сега е точният момент да им разкриете  чудесата на чуждия език. Пътуването започва с избора на най-добрите материали, така че едновременно да заинтригувате и да образовате вашето дете.

Разпалването на въображението е важно, за да поощри детето да се впусне в това двуезично приключение, но все пак книжките, използвани за обучението, трябва да са достатъчно простички, за да подпомогнат развиването на ранните езикови умения. Поредицата Disney English First Readers включва увлекателни истории,  които очароват децата и им помагат да усвоят езика.

Всяка книжка от поредицата Disney English First Readers разглежда тема, която ще помогне на детето да чете на английски по-добре. Чрез игрите и упражненията, разработени въз основа на същата тема, детето ви ще овладее на английски основни понятия, като числа и цветове.

С популярните си герои, живи разкази и забавни упражнения поредицата Disney English First Readers стимулира въображението и творческата нагласа на вашето дете, давайки му възможност да заобича английския и да го проговори неусетно!

В поредицата:

Добави "Сладка изненада" - Направи чудесен подарък!

Характеристики +
Корица:
Мека
Страници:
27
Размер на книгата
200 x 200 мм