Женска проза - 2 романа

Имаме примамливо предложение за вас!

Чудесно четиво,с което да се отпуснете и да избягате от забързаното ежедневие! 

 

Два женски романа на изгодна намалена цена!

Можете да изберете един от вариантите, който виждате на изображенията!

 

В случай, че желаете да закупите и 4те романа за 20лв., моля кликнете тук!

 

- Това се случи във Венеция

Добре дошли във Венеция – града на любовта! Той изневери, но само веднъж! Ийви Декстър обеща да прости на годеника си Роб – и усилията й да забрави прегрешението му се увенчаха с успех: през последните десет дни го беше нарекла двуличен плъх само единайсет пъти. А когато й се отдава възможност да посети романтичната Венеция, Ийви не се колебае нито за миг да се впусне в нова авантюра. С превъзходните си вина и изкусителни италиански мъже четири дни в града на светлините и любовта се оказват точно това, от което има нужда.

 

- Какви тайни крият жените

Роуз очаква семейството си във вилата им в Тоскана, когато случаен поглед към мобилния телефон на съпруга й преобръща целия й свят с главата надолу. Краткото съобщение гласи: „Липсваш ми. Обичам те. Връщай се скоро“. Даниел винаги е бил харесван от жените и тя го знае. Но до този момент не е имала никакъв повод за ревност, нито съмнение за изневяра. Да не би в живота му да се е появила друга жена, без тя да разбере? Когато голямото семейство се събира за лятната почивка, доверието на Роуз в Даниел е разклатено. Колко добре го познава всъщност? Тя се страхува, че след десетилетия брак и две деца мъжът, който лежи нощем до нея в леглото, може да я мами и за други неща. Тогава събитията започват да валят едно след друго, докато накрая приемат трагичен обрат.

 

- Жени в опасна възраст

Лу и Али – две жени, между които има опасно много общи неща.

Изстрадалата Лу най-после напуска неверния си съпруг. За да отбележи това събитие, тя предприема пътуване до Индия, където се сприятелява с Али, компаньонка на женени мъже, която също изпитва необходимост да промени живота си. След завръщането им в Лондон пред тях се разкрива перспективата за чудесно приятелство, но шокиращо разкритие ги отпраща отново към миналото. Ще могат ли Лу и Али да приемат случилото се и да продължат приятелството си, което е толкова важно и за двете?

„Жени в опасна възраст“ е история за едно женско приятелство, създадена с невероятно много топлота и остроумие, която ще трогне всяка жена.

 

- Какво искат жените

Те са приятелки завинаги. И тогава се появява той… Беа се бори с нов шеф, жадни за власт колеги, раздразнителен син в трудна възраст и стреса около запознанства с мъже… Лекарката Кейт се опитва да се справи с празнотата в напуснатото от децата семейно гнездо и с тревожното чувство, че бракът й е загубил първоначалния си блясък… И накрая – Елън, която след смъртта на съпруга си се е посветила на двете си деца и на своята галерия за изкуство, изведнъж се влюбва безпаметно в Оливър. Те винаги са знаели, че могат да разчитат една на друга. Дали обаче приятелството им ще оцелее с Оливър между тях?

14,00 лв. 11,90 лв.