Прегърни живота

Съществуват десетки, стотици, дори хиляди книги – специализирана литература, с теми от рода на това как да обогатяваме и развиваме личността си, собственото си АЗ. Но в много малко от тези книги ще можеш да прочетеш защо всъщност трябва да положиш усилия и енергия, за да промениш сегашния си начин на живот.


В „Прегърни живота“ ще имаш възможността да намериш отговори на своите търсения и да се запознаеш с есенцията на конструктивната комуникация, както и това как може или вече влияе тя на душевното (духовното) ти състояние. Книгата предлага възможности за мотивация за това как самоосъзнато да вземаш решения за промяната си и да се насладиш максимално на „прегръдката“ на живота.


Вярвам, че в трудни моменти всеки се нуждае от една топла и зареждаща прегръдка. Дали ще я дадеш, или ще я получиш, няма голямо значение, защото резултатът е един и същ – споделяне на любов! Вероятно за всеки човек е различна представата в какво се състои точно това – да прегърнеш живота, или самият живот да те прегърне, но в крайна сметка смисълът е винаги един и същ и това е да имаш пълноценен живот и да бъдеш обичан и ценен.


Опасността да тръгнеш в погрешна посока и да вървиш по път без наслада и удоволствие, е голяма. В стремежа си да прегърнеш живота ти всъщност се прегърбваш и робуваш на токсични мисли и действия. Изцяло погълнат от ежедневието отделяш повече внимание как да трупаш материални блага, вместо на това как да се отдадеш на духовното богатство. Същността на живота се състои точно в това как се чувства душата, а не какви цифри има в банковата ти сметка. Вероятно никога няма да разбереш смисъла на пребиваването си на тази земя, ако не си достатъчно гъвкав и не преразгледаш действията си, ако не анализираш чрез критично мислене посоката, която си поел.


В „Прегърни живота“ ще ти представя теми, свързани със страха, мечтите, очакванията, паразитните навици, токсичните мисли, самооценката и това как те възприемат другите, защо често се чувстваш неразбран от другите, и още много подобни теми, свързани с душевното състояние и духовното развитие.


Чрез разказаните лични истории и примери от живия живот ще изпиташ съпричастност и ще се вдъхновиш да се освободиш от миналото си и да го приемеш като част от теб. Да преразгледаш настоящето си и да се предпазиш от неприятности в бъдеще, които би могъл да избегнеш. Възможно е да се припознаеш в героите и мотивите на някои от темите, за други ще си само чувал или виждал, с трети тепърва ще се запознаеш.


Прегърни живота“ има само една мисия – да обогати твоите знания и умения в този прекрасен живот, изпълнен с приключения. Позволи ръцете на живота да те поемат без чувството на страх, че нямаш излишно време за губене.
Спри! Отдай се и се потопи между редовете…

Духовното израстване те освобождава от това да бъдеш пленник на АЗ-а си.

19,90 лв. 16,91 лв.
Характеристики +
Автор:
Тошко Савов
Корица:
Мека
Страници:
247
ISBN:
978-619-9178-55-3