Калейдоскоп на живота

"Калейдоскоп на живота" - от известния руски психолог и философ Анна Кирянова

 

Дълбоките и мъдри истории на Анна Кирянова, вдъхновили хиляди читатели, ще ви помогнат да видите необикновен рисунък в калейдоскопа на своя живот и да погледнете на света по нов начин.

Работно ежедневие, мимолетни срещи, размисли на чаша чай, искрени разговори с приятели, вечерни разходки…

Често обезценяваме тези малки неща в живота си и спираме да ги забелязваме. Но те са като цветните стъкълца в калейдоскопа, които създават причудливи форми и рисунки. Понякога е достатъчно просто да разтърсите тези стъкълца в паметта си и да погледнете по-отблизо, за да видите истинско чудо.

Докато прелиствате страниците на „Калейдоскоп на живота“, ще размишлявате над жизнени ситуации заедно с един проницателен психолог и мъдър философ, който неведнъж се е изправял пред сложни житейски дилеми. И ще получите от него простички и мъдри съвети.

Книгата съдържа 156 малки истории, леки, приятни и разбираеми, които ще стоплят душата ви, ще ви подскажат решение, ще ви накарат да преосмислите важни аспекти от своя живот.

И ще ви вдъхновят за промяна. Ще променят самите вас...

- Как да живеем? - Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? - Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? - Как да бъдем щастливи? - Каква е личната ни мисия? - Как да преживеем труден период от живота си? - Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

 

Философията на Анна Кирянова е, че позитивните хора невинаги са в състояние самостоятелно да разпознаят в себе си положителната енергия, която може да промени живота им към по-добро. Затова е необходима помощта на специалист, който знае как да „извади“ всичко хубаво и добро, което човек носи в себе си, и да накара това добро да работи в негова полза.

 

 

 

19,95 лв. 16,96 лв.
Характеристики +
Автор:
Анна Кирянова, превод от руски: Ася Григорова
Корица:
Мека
Страници:
352